Om oss

Välkommen till Enkla Digital. Sökordsbyrå i Uppsala och Stockholm.

Vi brinner för att du ska få värde av att synas online. Genom en tät dialog och ömsesig förståelse och nyfikenhet ökar vi resultaten för ditt företag.

Enkla Digital är en del av Enkla Juridik Sverige AB.

Vad vi gör

Vi har många års erfarenhet av att arbeta med Google och Facebook. Vi brinner för resultat.

Vårt mål

Se till att du får värde av din investering. Du ska alltid få resultat att vara glad över.

Vilka vi är

Vi är erfarna experter på Googles och Facebooks annonsverktyg och organiska optimering.

Digital specialist i Stockholm och Uppsala

Digital specialist Niels Groenewegen

Våra samarbetspartners

6 snabba steg för att komma igång

01

Sökordsanalys

Vi gör en kostnadsfri utvärdering av potentialen på Google. Du kommer se hur många relevanta sökningar som finns och vad kostnadsbilden är.

02

Offert

Vi lämnar en offert. Vi tar alltid ett månadsvist fast belopp. För det arvodet optimerar vi löpande för att ständigt förbättra resultaten.

03

Annonsförslag

När vi väl har signerat levererar vi ett skarpt annonsförslag och/eller förslag på organiska söktaggar. Du lämnar feedback.

04

Google Analytics

Vi utvärderar hur du mäter dina digitala KPIer. Eventuellt kommer vi behöva lägga in extra spårning med Google Tag Manager. Så vi vet vilket värde vi skapar för dig.

05

Aktivering

Vår annonsering går live och/eller våra organiska förslag implementeras. 

06

Utvärdering

Vi rapporterar våra resultat löpande så både du och vi vet hur det går. Vi drar lärdomarna av resultaten och förvandlar dessa till skarpa optimeringsåtgärder.

Varför välja Enkla Digital?

Genom Google Ads, Search Console, google Analytics och andra verktyg samlar vi in mängder med data. Detta använder vi som underlag för våra beslut.

Manuell budgivning och manuella lösningar är ofta ineffektiva och tidskrävande. Med hjälp av Google Ads automatiserade lösningar ser vi till att optimeringen är effektiv

Annonser och organiska länkar ska vara så relevant sökorden som möjligt. Det ska vara väldigt tydligt vad man klickar på. På så vis öka r vi trafiken och klickfrekvensen till din site.

Ifall vi ser brister i din site-struktur och köpflödet kommer vi att berätta hur du kan optimera detta. Allt för att underlätta för din hemsidas besökare att köpa eller skicka in en offertförfrågan.