Hur kan vi hjälpa dig med en WordPress-hemsida i Stockolm?

Webbutveckling i WordPress (Stockholm)

Framgångsrik webbutveckling i Stockholm handlar om att skapa hög funktionalitet för användarna, samtidigt som webbplatsen blir säljdrivande. Webbplatserna vi utvecklar kännetecknas av enhetlig grafisk profil, korta laddningstider, SEO-anpassning och god funktionalitet. Vanligtvis jobbar vi med  WordPress, men vi jobbar även med andra system. WordPress är världens mest använda innehållshanteringssystem (CRM) med funktioner för allt från e-handel till plattformfunktioner och annat. Det finns över 50.000 så kallade plug-ins i WordPress som möjliggör funktioner för det mesta som rör webbutveckling. Vi utvecklar vanliga hemsidor i WordPress såväl som webbplatser med e-handelsfunktioner (exempel här).

SEO-anpassning

Vi ser alltid till att din webbplats blir sökmotoranpassad. Anledningen är att en webbplats som är anpassad efter Googles och Bings krav, blir mycket enklare att hitta för användare som letar efter produkter och tjänster du säljer. På så vis ökar du dina resultat direkt och gör Google potentiellt till din bästa säljare.

Mobilanpassning

Idag finns över hälften av all internettrafik på mobilen. Det innebär att din webbplats alltid måste vara redo att fånga upp potentiella kunder i en miljö anpassad för mobilen. Detta driver fler besökare, leads eller försäljning. Laddningstiderna ska vara korta, bilderna ska vara anpassade för formatet och text ska inte vara för små. För oss är det superviktigt.

Enhetlig grafisk profil

En webbplats som inte har en enhetlig användning av färger, logotyper, symboler och bilder ser genast oprofessionell ut. Av denna anledning är det alltid viktigt att allting stämmer. Färger och bilder ska kännas naturliga. Olika kulörer ska inte krocka med varandra. Vi brukar vilja få feedback från våra kunder i framtagandet bilder och valet av färger.

Snabba laddningstider

Långa väntetider till kassan i matbutiken, bussen eller telefonkön är tråkigt. Men än värre är det om laddningstiderna är långsamma på en webbplats. Flera vetenskapliga studier visar att långa laddningstider minskar konverteringsgraden. Även användarnas tid inne på webbplatsen minskas kraftigt. Av den anledningen är det viktigt att servertiden är bra, att inga onödiga omdirigeringar finns och att bilder är komprimerade. För att säkerställa att laddningstiderna alltid är bra jobbar vi enbart med marknadsens bästa webbhotell Oderland och Misshosting.

Hög funktionalitet

Målet med din webbplats är att väcka intresse hos potentiella kunder, få in leads, sälja eller alla tre. För att detta ska fungera bra är det alltid viktigt att det är enkelt för användaren att konvertera. Det är viktigt att det är så lite scrollning och så få klick som möjligt för användaren att konvertera.

Enkla Digital – om du behöver hjälp med WordPress i Stockholm

Vi är experter på att bygga hemsidor i WordPress som är anpassade för sökmotorn, mobilen och konverteringsvänliga. Det innebär att vi lägger mycket fokus på att bygga en hemsida som rankar bra på Google så att du får fler kundförfrågningar eller avslut i din webbshopp. Om du har lokala behov i Stockholm ser vi till att boosta din lokala närvaro. Välkommen att höra av dig till oss på Enkla Digital för offert!

Referenscase av webbplatser i WordPress

Skulle du vilja ta ett snack med oss?

Tveka inte att höra av dig. Vi återkommer med en kostnadsfri sökordsanalys och uppskattning vad SEM och SEO kommer att kosta.