Hur kan vi hjälpa dig med SEO i Stockholm eller Uppsala?

Hjälp med SEO i Stockholm eller Uppsala?

Att ha djup och bred synlighet i olika sökmotorer är helt avgörande för många företag. Enkla Digital hjälper företag att öka sin synlighet i Google och Bing för att maximera antalet relevanta och köpbenägna besökare. Detta gör vi genom att optimera följande delar:

  1. Har webbplatsen en god sitestruktur? Googles algoritmer straffar webbplatser som inte har en logisk hierarkisk struktur. Ett exempel är att tydligt ha en startsida överst i hierarkin startsida. Under startsidan finns olika samlingssidor. Exempel är på sådana sidor är Om oss-sidan och samlingssidor på produkter följt av sidor med de enskilda produkterna.
  2. Är sidorna utformade för att fånga upp viktiga sökord? Här gäller det att meta-taggarna är i god ordning och att andra parametrar på sidan också är korrekta. Är bilderna taggade med nyckelord? Hur ser den semantiska seo:n ut på sidan?
  3. Finns det en long-tail av sökord som vi kan synas på? De flesta sökningarna på Google är helt unika. Vissa källor menar att 70 % av alla sökningar består av helt unika eller ovanligt förekommande fraser och kombinationer. Det är enormt viktigt att fånga in detta. Genom en sökordsanalys kan vi enkelt se huruvida din webbplats lyckas fånga upp denna potential
  4. Samlar ni in kundomdömen? Att samla in omdömen är idag extremt viktigt för att övertyga nya kunder om att man går att lite på. Det gynnar dessutom din SEO. Det finns en lång rad olika tjänster som du kan samla in omdömen med (ofta kostnadsfritt). Några exempel är Truspilot, Google Reviews. Ett exempel från e-handeln är Verktygshandlarn.se som säljer högkvalitativa verktyg på nätet och samlar in digitala kundomdömen via Prisjakt och Pricerunner. 
  5. Skriva extra content. Om svaret på ovan är ja, alltså att det finns en lång rad fler sökord du kan ranka på, kan det vara bra att öka med extra content för att på ett relevant sätt fånga upp de potentiella kunderna på Google. Enkla Digital har precis hjälpt en kund i Stockholm synas bättre på trädfällning, stenspräckning och anläggning av gräsmatta genom att skriva nytt SEO-vänligt content till deras webbplats. Detta har kraftigt ökat kundens orderingång. 
  6. Analyser i Google Search Console. I Google Search Console går det at tydligt kartlägga vilka sökningar du löpande syns på. Här finns data per sökord över tid och för dina sidor. Search Console är ett kostnadsfritt verktyg som vi hjälper dig implementera.
  7. Teknisk SEO-analys. På Enkla Digital jobbar vi självklart också med teknisk SEO. Här optimerar vi sitemaps, landningstider, minskning av bidstorlek, HTTPS, ompekningar, felkoder och mycket mer.
I behov av hjälp med SEO i Uppsala eller Stockholm?

Hör av dig till oss så bjuder vi på en gratis sökordsanalys för ditt företag. Vi finns både i Uppsala och Stockholm och har hjälpt många lokala kunder med SEO i många år. Ett samtal eller en analys är alltid helt förutsättningslöst. Välkommen hos Enkla Digital för sublim hjälp med SEO!

Skulle du vilja ta ett snack med oss?

Tveka inte att höra av dig. Vi återkommer med en kostnadsfri sökordsanalys och uppskattning om vad hjälp med SEM och SEO kommer att kosta.